Werk in opdracht

Als je ook eens een eigen uniek mozaïekwerk wilt maken, kun je onder mijn begeleiding een workshop volgen. Je bent welkom met familieleden, vrienden, buren, collega’s. Insteek is om tijdens een gezellige middag kennis te maken met mozaïek.

Ik maak regelmatig werk in opdracht, ook voor kleine en grote bedrijven.
Dat kan van alles zijn, zoals een mozaïekschilderij voor aan een muur, een mozaïek op een oud meubelstuk, een bedrijfslogo.
Je kunt met je vragen en ideeën bij mij terecht. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Misschien wil je best een mozaïekwerk maken, maar vind je jezelf niet handig genoeg of heb je iets te weinig geduld. Het kan zijn dat je het fijn vindt als je de klus niet in je eentje hoeft te klaren. Ik kan je helpen bij het maken van je mozaïekwerk. Zo kunnen we met elkaar een prachtig werk maken waar je waarschijnlijk heel trots op bent.

Voor opdrachten, ideeën, vragen kun je contact met me opnemen.

‘Herero, Namibië’